Wings’in Yenilenen Dünyasına Hoş Geldiniz!

 

Wings Başvuru

Alışverişlerinizden Mil Puan kazanın, Mil Puan’larınızla dünyayı dolaşın!​

Hemen Başvur
 

Kart Ayrıcalıkları

Tüm dünyadaki restoranlardan otellere, havalimanı otoparkından havalimanı transfer hizmetine kadar hayatınızın her anında Wings’inizi kullandıkça daha fazla indirime sahip olursunuz. Genişleyen Wings Style ağı sayesinde en seçkin restoranlarda %20’ye varan ayrıcalıklardan faydalanmaya devam edersiniz. Wings’iniz ile restoranlarda %15’e varan, otellerde %10 varan indirimden faydalanırken; havalimanı transferlerinde %75’e varan, havalimanı otoparklarında %50’ye varan indirimlerle seyahat keyfinizi konfora dönüştürürsünüz. Wings’inizle sağlıklı yaşam yolculuğunuzda da %5’e varan indirim ayrıcalıklardan faydalanırsınız.

Mil Puan Kazanımı

Akbank’taki varlıklarınıza göre belirlenen yeni Wings programında, birikimleriniz arttıkça daha çok Mil Puan kazanıp özgürce uçmanın keyfini çıkarırsınız. Üstelik sadece kart harcamalarınızdan Mil Puan biriktirmekle kalmaz; yeni konut ve taşıt kredi alımlarında, Artı Para tanımında, BES ve sigorta ödemelerinde ve otomatik fatura ödeme talimatlarında da Mil Puan kazanarak çok daha kolay uçabilirsiniz. Wings’iniz ile yurt içinde yapacağınız her 1,5 TL harcamadan en az 1 Mil Puan kazanırsınız. Yurt dışında yapacağınız harcamalarda ise %50 daha fazla Mil Puan kazanma ayrıcalığını yaşarsınız.

Varlıklarınız Arttıkça Millerinize Mil Katın!

Akbank’taki varlıklarınız şimdi size daha fazla Mil Puan kazandırıyor! Artık bankamızda 500.000 TL ile 1.000.000 TL arası varlığa sahip Black programı müşterilerimiz Classic programa göre 1,5 kat, 1.000.000 TL ve üzeri varlığa sahip Black Plus programı müşterilerimiz ise Classic programa göre 2 kat daha fazla Mil Puan kazanabilecekler.

Restoran Harcamalarınız Çok Daha Değerli!

Restoran harcamalarınızda size özel Mil Puan kazanım oranıyla kartınız yanınızda! 500.000 TL ile 1.000.000 TL arası varlığa sahip Black programı müşterilerimiz 1,5 kat, 1.000.000 TL ve üzeri varlığa sahip Black Plus programı müşterilerimiz 2 kat daha fazla Mil Puan kazanabilirler. Wings müşterileri restoran harcamalarından yüksek Mil Puan kazanımı sağlamakla kalmaz; aynı zamanda tüm dünyadaki restoran harcamalarında %15’e varan, ayda 1.500TL’ye kadar restoran indirimden faydalanabilirler.

Gezdikçe Daha Çok Mil Puan!

Seyahat ettikçe kazanın, kazandıkça seyahat edin! Havayolu, konaklama, seyahat acenteleri ve araç kiralama harcamalarında 500.000 TL ile 1.000.000 TL arası varlığa sahip varlığa sahip olan Black programı müşterilerimiz 1,5 kat, 1.000.000 TL ve üzeri varlığa sahip Black Plus programı müşterilerimiz 2 kat daha fazla Mil Puan kazanabilir.

Sağlıklı Yaşam Harcamalarında da Ayrıcalıklısınız!

Wings’te hem sizin hem de patili dostlarınızın sağlığı değerli! Sağlıklı Yaşam Harcamalarınızda Wings programınıza göre değişen oranlarda indirim ayrıcalıklardan yararlanabilirsiniz.

Güzellik Harcamaları;

Wings Classic programı müşterileri yapacakları 1000 TL ve üzeri harcamalarına %5 maksimum 200 TL indirim kazanabilirken, Wings Black programı müşterileri 1000 TL ve üzeri harcamalarına %5 maksimum 250 TL, Wings Black Plus programı müşterileri 1000 TL üzeri harcamalarına %5 maksimum 300 TL indirim kazanabilir.

Spor Harcamaları;

Wings Classic programı müşterileri ayda toplam 2000 TL harcamasına 100 TL indirim kazanabilirken, Wings Black programı müşterileri ayda toplam 2500 TL harcamasına 125 TL, Wings Black Plus programı müşterileri ayda toplam 3000 TL harcamasına 150 TL indirim kazanabilir.

Eczane ve Optik Harcamaları;

Wings Classic programı müşterileri ayda toplam 1500 TL harcamasına 150 TL indirim kazanabilirken, Wings Black programı müşterileri ayda toplam 1750 TL harcamasına 175 TL, Wings Black Plus programı müşterileri ayda toplam 2000 TL harcamasına 200 TL indirim kazanabilir.

Veteriner Petshop Harcamaları;

Wings Classic programı müşterileri ayda toplam 2000 TL harcamasına 200 TL indirim kazanabilirken, Wings Black programı müşterileri ayda toplam 2500 TL harcamasına 250 TL, Wings Black Plus programı müşterilerİ ayda toplam 3000 TL harcamasına 300 TL indirim kazanabilirsiniz

Wings Classic programına dahil bir müşteri kampanya kapsamında ayda en fazla 650 TL indirim kazanabilirken Wings Black programına dahil bir müşteri ayda en fazla 800 TL ve Wings Black Plus programına dahil bir müşteri ayda en fazla 950 TL indirim kazanabilir.

Mil Puan Kullanımı

Wings’inizle Mil Puanlarınızı artık çok daha kolay bir şekilde hesaplayabilir, yıllık kullanılabilir Mil Puan limitlerine takılmadan, dilediğiniz hava yolu şirketiyle kota sınırı olmaksızın alan vergisi dahil uçmanın özgürlüğünü yaşayabilirsiniz. Uçak biletinizi 444 25 25 Akbank Müşteri İletişim Merkezi, Juzdan’da yer alan Uçak Bileti Al menüsü veya www.gezkanatlan.com üzerinden ister Mil Puanlarınızla ister avans Mil Puan kullanarak alabilirsiniz.

Yurt içi biletlerde biriktirdiğiniz her 100 Mil Puan 1 TL değerinde sayılırken, yurt dışı biletlerde Mil Puanlarınız 2 kat değerli olup biriktirdiğiniz her 50 Mil Puan 1 TL sayılır. Wings programları hakkında çok daha fazlası için wingscard.com.tr/programlar adresini ziyaret edebilirsiniz.

 Wings Başvuru

Faiz ve Ücretler

Tüm banka ve kredi kartlarımız hakkında ücret ve faiz bilgilerine ulaşmak için “Ürün ve Hizmet Ücretleri” sayfamızda bulunan “Kredi Kartları ve Banka Kartları” bölümünü ziyaret edebilirsiniz.

Detaylı Bilgi

Kredi Kartı Yönetmelik Değişikliği

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’nun 09/06/2020 tarihli ve 10222 sayılı kararı ile Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmeliğin 22. maddesinin yedinci fıkrası uyarınca, kredi kartı asgari ödeme oranı; limiti 25.000 TL ve üzerinde olan kredi kartları için dönem borcunun %40’ı (yüzde kırkı), limiti 25.000 TL'nin altında olan kredi kartları için dönem borcunun %20’si (yüzde yirmisi) olarak uygulanır.

Aşağıdaki tabloda kredi kartı asgari hesaplama örneklerini görebilirsiniz.

Kredi kartı limiti 25.000 TL altında ise;

Dönem Borcu
Asgari Ödeme Oranı​ Asgari Ödeme Tutarı
​10.000 TL
%20​2.000 TL​

Kredi kartı limiti 25.000 TL üstünde ise;

Dönem Borcu
Asgari Ödeme Oranı​ Asgari Ödeme Tutarı
​10.000 TL
%40​4.000 TL​


Nakit Avans Kullanımı, Limit Artırım, Mal ve Hizmet Alım İşlemleri ile İlgili Düzenlemeler

08 Ekim 2013 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanan Banka Kartları ve Kredi Kartları Hakkında Yönetmeliğin 22. maddesinin, altıncı fıkrasındaki değişiklik kapsamında nakit çekim, limit artış ve mal ve hizmet alım işlemleri aşağıdaki şekilde düzenlenmiştir:

  • Bir takvim yılı içerisinde 3 defa, dönem borcunun asgari ödeme tutarından düşük ödeme yapan müşterilerin tüm kredi kartlarının limitleri dönem borcunun tamamının ödenmesine kadar arttırılamaz.
  • Bir takvim yılı içerisinde 3 defa, dönem borcunun asgari ödeme tutarından düşük ödeme yapan müşterilerin kredi kartları ile dönem borcunun tamamının ödenmesine kadar nakit çekim işlemleri gerçekleştirilemez.
  • Bir takvim yılı içerisinde üst üste 3 defa, dönem borcunun asgari ödeme tutarından düşük ödeme yapan müşterilerin kredi kartları ile dönem borcunun tamamının ödenmesine kadar limit artış işlemleri, nakit çekim işlemleri ile mal ve hizmet alımı gerçekleştirilemez.

 

 Akbank Mobil

 Başvurum Nerede?

 

Kart Şifresi Al

 

Sık Sorulan Sorular

Wings kredi kartına nasıl başvurabilirim?

Akbank İnternet'ten, 444 25 25 / 0850 222 25 25 Akbank Telefon Şubesi'ni arayarak, Akbank Mobil'e tıklayarak, Akbank Şubeleri'ne gelerek ve 444 25 25'i arayarak kolayca başvurunuzu yapabilirsiniz.

Wings Mil Puan nedir?

Wings'inizle yapacağınız 1,5 TL alışverişten 1 Mil Puan kazanırsınız. Örneğin; yurt içinde yapacağınız 150TL'lik bir alışverişten 100 Mil Puan kazanırsınız.

Ecza, İnşaat, Konut, Kuyum, Lastik, Sigorta, Telekom, Vergi, Belediye ve Harç, araç kiralama, satış, servis ve yedek parça,hava, yer ve yük nakliyecileri kurye Hizmetleri, motorlu yük taşıyıcıları ve nakliyeciler, diş hekimliği gereçleri, labaratuar, tıbbi, hastane teçhizat ve gereçleri, taşımacılık hizmetleri, toptancı mağazalar, bilgisayar bakım, tamir ve hizmetleri, bilgisayar network ve bilgi servisleri, bilgisayar yazılım mağazaları, bilgisayar donanım ve yazılım, tarım ürünleri depolama, dondurulmuş ürünler, ev eşyaları ve depolama, ekipman, alet, mobilya, cihaz kiralama ve leasing, kol saati, saat ve mücevher tamiri, tarım kooperatifleri, endüstiriyel gereçler ve diğer ticari faaliyetler sektörlerinde yapılan her 10 TL alışverişten her 1 Mil Puan kazanılabilir.

Yurt dışı alışverişlerinizde, yurt içine göre %25 daha fazla Mil Puan kazanırsınız. Örneğin; yurt dışında yapacağınız 150TL'lik bir alışverişten 125 Mil Puan kazanırsınız.

Axess üye işyerlerinde Mil Puan'la birlikte aynı anda chip-para da kazanırsınız. Mil Puan kazanımınız chip-para kazanımınızı etkilemez.​

Sevdikleriniz için ek kart talebinde bulunarak ek kartınızla yapılan harcamalardan kazanılan Mil Puanları da kendi Mil Puan hesabınızda biriktirebilirsiniz. Böylece çok daha hızlı Mil Puan biriktirirsiniz.

Avans Mil Puan nedir?

İstediğiniz yere uçmak için Mil Puan'larınız yeterli, beklemenize gerek yok. Avans Mil Puan kullanarak istediğiniz bileti anında alır, 1 sene içerisinde kazanacağınız yeni Mil Puanlarla Avans Mil Puan'larınızı rahatça kapatabilirsiniz.​

Avans Mil Puan talebinizi, 444 25 25 / 0850 222 25 25'den veya GezK​anatlan.com web sitesinden yapabilirsiniz.

Nasıl daha çok Mil Puan kazanabilirim?

Wings kampanyalarına katılarak Wings ile yaptığınız harcamalardan mevcuttaki Mil Puan kazanımınıza ek olarak Ekstra Mil Puan kazanabilirsiniz. Güncel kampanyalar için www.wingscard.com.tr/kampanyalar

Limitimi kendim belirleyebilir miyim?

​Dilediğiniz zaman Akbank Direkt İnternet'i, Akbank Şubeleri​'ni ziyaret ederek veya 444 25 25 / 0850 222 25 25 Akbank Telefon Şubesi'ni arayarak, limit artış talebinde bulunabilirsiniz. Ayrıca, düzenli limit artış talimatı vererek, limitinizin otomatik olarak güncellenmesini de sağlayabilirsiniz.​

Transfer hizmeti nedir?

İstanbul, Ankara, İzmir ve Bodrum'da shuttle konforuyla havalimanı transferinizi yapabilir, istediğiniz saatte istediğiniz adresten alınır, istediğiniz adrese bırakılırsınız.

Havalimanı Shuttle hizmetinden faydalanmak için 444 1 711’i arayabilir veya bobtransfer.me/Akbank linkinden rezervasyon yapabilirsiniz.

Üstelik ödemenizi Wings’e özel %50 indirim ayrıcalığı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Hızlı Para Nedir?

Hızlı Para, acil nakit ihtiyaçlarınız için kredi kartınızdan nakit para çekebileceğiniz; 12 aya varan taksit seçenekleri ile geri ödeyebileceğiniz bir hizmettir. Hızlı Para'nızı tüm ATM'lerden, 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'nden, Akbank İnternet'ten veya Akbank Mobil’den çekebilirsiniz. Hızlı Para en az 500 TL en fazla 20.000 TL olup, kullanılabilir limitiniz kapsamında değerlendirilecektir.

Onaylanan Hızlı Para hesabınıza geçtikten sonra, paranızı Axess kartınız ile ATM'lerden veya en yakın şubeden çekebilirsiniz. Aylık taksit tutarınızı ekstrenizin son ödeme tarihine kadar ödeyebilirsiniz.

Başka banka kartlarındaki borçlarımı Wings kartıma aktarabilir miyim?

Evet, uygun faiz oranıyla Wings kartınıza aktarabilirsiniz. Diğer banka kredi kartı borçlarınızı kartınızda toplayabilir, 12 aya varan taksit seçenekleri ile ödeyebilirsiniz. Kullanılabilir limit dahilinde en az 200 TL, en fazla 20.000 TL borç tutarı transfer edilebilir.​

Taksitli Avans nedir?

​Kredi kartınızdan nakit para çekerek 12 aya varan taksit seçenekleri ile ödeyebileceğiniz bir hizmettir.

Taksitli Avans'ınızı tüm ATM'lerden, 444 25 25 Akbank Telefon Şubesi'nden, Axess Mobil'den, Akbank İnternet'ten, Akbank Mobil'den ve tüm Akbank şubelerinden kullanabilirsiniz.

Taksitli Avans'ınızı en az 200 TL, en fazla 15.000 TL kullanılabilir, nakit avans limitiniz doğrultusunda kullanabilirsiniz. Taksitli Avans'ınız, vadesiz mevduat hesabınıza aktarıldıktan sonra paranızı Neo kartınız ile ATM'lerden veya en yakın şubeden çekebilirsiniz.

SMS Para nedir?

Tek bir SMS ile ücretsiz anında 500 TL alabileceğiniz bir hizmettir. Üstelik uygun faiz ve 3 taksitle geri ödeme fırsatıyla. SMS Para’ya başvurmak için aralarında bir boşluk bırakarak "PARA" ve kartınızın son 6 hanesini yazıp 5990’a göndermeniz yeterlidir. Örnek mesaj: [PARA 112233].​

​Dilerseniz ücretsiz 9 taksitle SMS Para almak için de PARA9 yazıp, kartınızın son 6 hanesini ve dilediğiniz tutarı 5990’a gönderebilirsiniz.​

Kampanya bilgilerini nereden alabilirim?

Wings’in güncel kampanya bilgileri için www.wingscard.com.tr/kampanyalar sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Wings kredi kartı ürünleri faiz ve ücretlerini nereden öğrenebilirim?

Tüm banka ve kredi kartlarımız hakkında ücret ve faiz bilgilerine ​ulaşmak için "Ürün ve Hizmet Ücretleri" sayfasında bulunan "Kredi Kartları ve Banka Kartları" bölümünü ziyaret edebilirsiniz.​